Thema conferentie: Hoe bouw je aan een succesvol en gelukkig gezin.

[vc_row][vc_column][trx_section bg_tint= »light » bg_color= »#f4f7f9″ class= »accent_top » animation= »fadeInUp »][trx_content top= »2.5em » bottom= »2.5em »][vc_column_text]Deze conferentie zal de nadruk leggen op de betekenis van het huwelijk, zijn karakteristieken en alles wat daarbij van toepassing is. Het belang van de vrije keuze in het huwelijk zal hier o.a. ter sprake komen. Waarbij de nadruk ligt op het kiezen van een juiste levenspartner, met als uitgangspunt dat jouw potentiële partner ook op hetzelfde intellectuele level zit als jou, en een soortgelijk gedachtegoed hanteert.

Strategieën voor een geslaagd en succesvol gezin zullen hier ook onderdeel van zijn, ook zullen de manieren besproken worden om meer wederzijds begrip tussen partners te creëren.

Er zal tevens ook gesproken worden over de verschillende stadia in de relatie van een echtpaar, zoals o.a. het stadium van verloving tot aan het huwelijk, het stadium na de zwangerschap van de vrouw, en het stadium van het middelste gedeelte van het huwelijk en de overige nauw verbonden aspecten die gerelateerd zijn aan het huwelijk en zijn vele facetten.

Een speciale en zeer belangrijke conferentie op het gebied van gezinsbegeleiding, getiteld:

Hoe bouw je aan een succesvol en gelukkig gezin, is in het leven geroepen door verschillend redenen.

De redenen waarom deze conferentie tot stand is gekomen:

 • Door de stijgende lijn van het aantal scheidingen binnen de islamitische gemeenschap in Nederland, in het bijzonder de Marokkaanse gemeenschap.
 • De echtelijke problemen die een dreiging voor het huwelijk vormen.
 • De negatieve invloed hiervan in de maatschappelijke sfeer.
 • De risico’s die het met zich meebrengt voor de kinderen.

Uit de bovenstaande redenen is het idee voortgekomen om een conferentie te organiseren in de vorm van een training. Deze training, getiteld “Hoe bouw je aan een succesvol en gelukkig gezin”. biedt plaats voor 40 deelnemers

Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze conferentie/training een lichtpunt zal zijn in het huwelijk voor velen. We hebben er ook alle vertrouwen in dat het een bijdrage zal leveren aan het realiseren van een stabiel en geslaagd huwelijk/gezin bij de deelnemers.

Tijdens de training zullen er verschillende componenten van het huwelijk besproken worden, met als centrale doel een stabiel en geslaagd huwelijk te realiseren.

 • De tactieken binnen het huwelijk die de deelnemers zullen leiden tot een stabiel en gelukkig huwelijk.
 • Het verwijderen van de verschillende stemmingen binnen het huwelijk.
 • Creatie van wederzijds begrip en de eliminatie van misverstanden om zodoende eenheid te creëren.
 • De sleutels die tot geluk leiden binnen het huwelijk
 • Hoe te communiceren met je partner, zodat er een constante en succesvolle dialoog kan ontstaan en ook blijft.
 • Bewust maken dat het huwelijk een zeer belangrijk doel heeft in het leven die vele andere zeer hoge doelen in het leven van een moslim dient.
 • Hoofdsleutel voor het realiseren van een geslaagd huwelijk.

Deze conferentie/training is tevens ook bedoeld om ondersteuning te bieden aan de deelnemers zodat zij de verschillende vaardigheden onder de knie kunnen krijgen Deze vaardigheden zullen, met de wil van Allah, leiden tot een succesvolle omgang tussen de huwelijkspartners. Men leert ook meer over elkaar op psychologisch vlak, zodat er een positievere omgang met elkaar ontstaat waarin beide partners rekening met elkaar houden.

Tevens zullen ook de methoden van het aankaarten en oplossen van problemen in een vroege stadium, voordat deze escaleren, ook aan bod komen. Het gaat hier voornamelijk om problemen die een dreiging vormen voor het huwelijk in het algemeen.

Organisator:

 • Institituut Dar el Huda(Amsterdam)

 

[/vc_column_text][/trx_content][/trx_section][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][trx_section bg_tint= »light » bg_color= »#ffffff » animation= »fadeInUp »][trx_content top= »2.5em » bottom= »2.5em »][vc_column_text]

 

Inschrijfformulier 3 Daagse Seminar

 

[/vc_column_text][trx_columns fluid= »yes »][trx_column_item][contact-form-7 id= »2298″][/trx_column_item][trx_column_item][vc_column_text]LESGELD VIA iDEAL
Onder het kopje  »referentie » kunt u uw naam of andere gegevens vermelden (optioneel).
Onder het kopje  »bedrag » vult u het gewenste donatie bedrag in.

[IDEAL]

LESGELD VIA PAYPAL
[wpedon id=1951]

BANKGEGEVENS
Bankrekening: 008693638
IBAN: NL92INGB0008693638
BIC: INGBNL2A[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_content][/trx_section][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][trx_section bg_tint= »light » bg_color= »#f4f7f9″ class= »accent_top » animation= »fadeInUp »][trx_content top= »2.5em » bottom= »2.5em »][vc_media_grid grid_id= »vc_gid:1510244047186-ac4c4ec5-2c7a-2″ include= »2254,2253,2252,2251,2248,2246,2277,2278,2279″][/trx_content][/trx_section][/vc_column][/vc_row]