Uitbreiding Instituut Dar el Huda

Na jaren van hard werken in Dar el Huda en het groeiende aantal moslims in Amsterdam en omgeving is er veel vraag vanuit de islamitische gemeenschap om hun kinderen de Arabische taal, Koran en godsdienstlessen te onderwijzen.

Veel mensen tegenwoordig keren terug naar het geloof en willen op de juiste wijze voor hunzelf en kinderen de godsdienst begrijpen. Hierbij is de Arabische taal noodzakelijk! Gezien de toenemende vraag naar kwalitatief goed onderwijs gaat Dar El Huda uitbreiden en is onze huidige locatie te klein geworden. Naast kwalitatief goed onderwijs geven houden wij ons ook bezig met maatschappelijke activiteiten.

Deze uitbreiding willen wij doen in een nieuwe grote locatie. Binnenkort zal de nieuwe locatie met de wil van Allah werkelijkheid worden. De nieuwe locatieĀ  heeft een oppervlakte van 500 vierkante meter met mogelijkheid tot uitbreiding 1500 vierkante meter. Dit bestaande kooppand kost 1.450.000 euro en staat in Amsterdam. Binnenkort volgt meer informatie over het pand.

Door te doneren omwille van Allah help je mee in het totstandkoming van dit nieuwe pand.