FORGOT YOUR DETAILS?

Koran Lessen (Kinderen)

Omschrijving

De Koran lessen worden gegeven door Sheikh Abdelilah el Amrani, die jarenlange ervaring heeft in het onderwijzen van zowel volwassenen als kinderen in de memorisatie en recitatie van de Koran. Tijdens de lessen zal de leerling steeds nieuwe hoofdstukken uit de Koran memoriseren onder begeleiding van de Sheikh die nauwlettend de voortgang van de leerling in de gaten zal houden. Hierdoor zal de leerling Insha’Allah de Koran zonder fouten memoriseren en met de juiste uitspraak van alle letters en woorden.

Overzicht

Tijdens de lessen wordt o.a. het volgende behandeld:

  • Technieken voor het memoriseren van de Qur’an.
  • Manieren om de gememoriseerde hoofdstukken goed te kunnen onthouden.
  • Reviseren van de gememoriseerde hoofdstukken.
  • Tajweed regels.
  • Het reciteren voor groepen en met een microfoon om zo de leerling langzamerhand op te leiden voor het reciteren van de Koran voor grote groepen mensen zoals bijv. in het gebed of tijdens bijeenkomsten.

Tijden

De specifieke tijden kunt u bekijken in ons lesrooster.

Examens

De verzen en hoofdstukken die zijn gememoriseerd zullen regelmatig moeten worden gereviseerd, waarbij de Sheikh zal opletten of de leerling alles nog goed reciteert zonder fouten. Indien er fouten zijn zal dit natuurlijk gecorrigeerd moeten worden door de leerling waarna hij weer getoetst zal worden.

Registratie

Registeren kan zowel online via het inschrijfformulier op onze website alsmede in persoon bij ons instituut.

Als u vragen hebt over het programma dan kunt u contact opnemen met ons via info@darelhuda.nl of ons bellen op 020 7856446.

Tevens kunt u ook langskomen bij ons instituut om met ons te spreken in persoon. Wij zitten gevestigd op de Piet Mondriaanstraat 147, 1061 TS Amsterdam.

TOP