FORGOT YOUR DETAILS?

Arabisch & Koran (Kinderen)

Omschrijving Arabisch & Koran voor Kinderen

De lessen Arabisch & Koran voor kinderen zijn bestemd voor kinderen tussen 4 en 16 jaar. De kinderen worden onderverdeeld per niveau en leeftijdsgroep, naarmate zij zich verder ontwikkelen worden ze in een hoger niveau geplaatst. Tijdens de lessen leren zij lezen, schrijven, en het spreken van de Arabische taal door middel van een rijk scala aan interactief lesmateriaal. Verder leren zij Surah’s uit de Koran, beginnend met de kortere Surah’s en gaandeweg worden zij steeds langere Surah’s geleerd. Aan het einde van elke les periode krijgt uw kind ook een rapport meer waarop u precies zijn vordering kunt zien.

Overzicht

Tijdens de lessen wordt o.a. het volgende behandeld:

  • Arabisch lezen, schrijven, en spreken.
  • Koran memoriseren.
  • Basis grammatica regels.
  • Woordenschat opbouwen.
  • Islamitische manieren (bidden, Du’a, etc.).

Tijden

Er wordt meerdere keren per week les gegeven op dinsdag, woensdag, zaterdag, en zondag. De specifieke tijden kunt u bekijken in ons lesrooster.

Examens

Elke 10 weken vindt er een examen periode plaatst waarin de leerling wordt getoetst op hetgeen dat hij of zij tot dat punt heeft geleerd.

Registratie

Registeren kan zowel online via het inschrijfformulier op onze website alsmede in persoon bij ons instituut.

Als u vragen hebt over het programma dan kunt u contact opnemen met ons via info@darelhuda.nl of ons bellen op 020 785 6446.

Tevens kunt u ook langskomen bij ons instituut om met ons te spreken in persoon. Wij zitten gevestigd op de Piet Mondriaanstraat 147, 1061 TS Amsterdam.

TOP