FORGOT YOUR DETAILS?

Arabisch voor gevorderden

Omschrijving

De lessen Arabisch voor gevorderden zijn voor studenten die al een sterke beheersing van de Arabische taal hebben, zowel in spreken, schrijven, lezen, als grammaticale regels. De focus tijdens de lessen is op het verstreken van het Arabisch van de studenten zodat hij of zij een rijkere woordenschat opbouwt en zich kan ontwikkelen van alledaags Arabisch naar Arabisch van een meer professioneel en academisch niveau.

De lessen worden gegeven door gekwalificeerde Arabische docenten met veel ervaring in het onderwijzen van de Arabische taal. Tevens wordt er een rijk scala aan studiemateriaal tot de leerling zijn beschikking gesteld zoals DVD’s, boeken, en andere hulpmiddelen. Door deze professionele ondersteuning boeken onze leerlingen snel voortgang en zijn daardoor zeer te spreken over onze lesmethode.

Overzicht

Tijdens de lessen wordt o.a. het volgende behandeld:

  • Verder ontwikkelen van het lezen, schrijven, spreken, en luisteren.
  • Grammatica regels.
  • Woordenschat opbouwen.

Tijden

Het lesprogramma kent in principe geen einde door de rijkheid van de Arabische taal. Het is namelijk zo dat een persoon de Arabische taal honderd jaar kan bestuderen en elke dag wel iets nieuws zal leren. De studieduur hangt dus af van de wensen van de leerling, als de leerling zijn Arabisch naar een hoger en meer professioneel niveau wil tillen dan is één tot twee jaar les voldoende, echter als hij Arabisch van een zeer hoog niveau wilt kunnen spreken dan bieden wij daar ook de optie voor en zal de leerling speciale lessen krijgen van een Sheikh die gespecialiseerd is in de Arabische taal.

Wij hebben verschillende lesgroepen voor mannen en vrouwen. De specifieke tijden kunt u bekijken in ons lesrooster.

Examens

Elke 10 weken vindt er een examen periode plaatst waarin de student getest wordt op hetgeen dat hij of zij tot dat punt heeft geleerd.

Registratie

Registeren kan zowel online via het inschrijfformulier op onze website alsmede in persoon bij ons instituut.

Als u vragen hebt over het programma dan kunt u contact opnemen met ons via info@darelhuda.nl of ons bellen op 020 7856446.

Tevens kunt u ook langskomen bij ons instituut om met ons te spreken in persoon. Wij zitten gevestigd op de Piet Mondriaanstraat 147, 1061 TS Amsterdam.

TOP