FORGOT YOUR DETAILS?

Arabisch voor beginners

Omschrijving

Heeft u altijd al de Arabische taal willen leren lezen, schrijven, spreken en begrijpen? Dan bent u bij Instituut Dar el Huda aan het goede adres. De lessen Arabisch voor beginners zijn bestemd voor personen die absoluut geen, of heel weinig kennis hebben van de Arabische taal. De lessen starten dan ook vanaf het laagste niveau en gaandeweg leert de leerling steeds beter lezen, schrijven, spreken en de Arabische taal te begrijpen.

De lessen worden gegeven door gekwalificeerde Arabische docenten met veel ervaring in het onderwijzen van de Arabische taal. Tevens wordt er een rijk scala aan studiemateriaal tot de leerling zijn beschikking gesteld zoals DVD’s, boeken, en andere hulpmiddelen. Door deze professionele ondersteuning boeken onze leerlingen snel voortgang en zijn daardoor zeer te spreken over onze lesmethode.

Overzicht

Tijdens de lessen wordt o.a. het volgende behandeld:

  • Lezen, schrijven, en spreken.
  • Vragen leren stellen in het Arabisch.
  • Grammatica regels.
  • Woordenschat opbouwen.
  • Objecten leren benoemen en beschrijven.

Tijden

Het lesprogramma duurt één tot twee jaar, binnen deze periode, indien de student de vereiste inzet toont, zal hij/zij een goed genoeg niveau van Arabisch hebben bereikt om zichzelf dagelijks te kunnen redden in het Arabisch. Hierna, als hij of zij dat wilt, kan de leerling verder gaan met lessen in ons programma ”Arabisch voor gevorderden”.

Wij hebben verschillende lesgroepen voor mannen en vrouwen. De specifieke tijden kunt u bekijken in ons lesrooster.

Examens

Elke 10 weken vindt er een examen periode plaatst waarin de student getest wordt op hetgeen dat hij of zij tot dat punt heeft geleerd.

Registratie

Registeren kan zowel online via het inschrijfformulier op onze website alsmede in persoon bij ons instituut.

Als u vragen hebt over het programma dan kunt u contact opnemen met ons via info@darelhuda.nl of ons bellen op 020 7856446.

Tevens kunt u ook langskomen bij ons instituut om met ons te spreken in persoon. Wij zitten gevestigd op de Piet Mondriaanstraat 147, 1061 TS Amsterdam.

TOP